Spotify eller Wimp?

Etter å ha betalt for både Spotify og Wimp i lang tid har jeg endelig tatt et valg mellom de to.

Begge musikktjenestene har forsåvidt gode løsninger, men personlig har jeg mer nytte av Wimp.

Blant annet fordi:

 • Wimp har penere brukergrensesnitt. Musikken er organisert på en ryddig og fin måte, og søkeresultatene er ikke så rotete som hos Spotify.
 • Redaksjonelt innhold i form av nyheter, anbefalinger og lister gjør at jeg slipper å lete meg frem til hva jeg bør sjekke ut selv.
 • Jeg finner mer av «min» musikk i Wimp og jeg har inntrykk av at den også slippes der tidligere.
 • Har en fin favoritt-funksjon som gir rask tilgang til det jeg hører på aller mest. Denne er også til god hjelp i iPhone-appen.

Folk har mange meninger om hvilken tjeneste de synes er best. Jeg synes ikke Spotify er dårlig, men for min del er Wimp hakket bedre. Flere foretrekker Spotify fordi den er gratis, men dette spiller ingen rolle for meg da jeg uansett må ha betalversjonen for å bruke iPhone-applikasjonene (det gjelder både Spotify og Wimp).

Dere må selvsagt være totalt uenige med meg. Fargerikt fellesskap osv.

4 thoughts on “Spotify eller Wimp?

 1. HanneLK

  Hmm, jeg har ikke bestemt meg helt for en enda. Jeg hadde egentlig gått over til Wimp, men så kom den Facebookintegrasjonen på Spotify og da gikk jeg tilbake. Så nå har jeg fortsatt to…

  Reply
 2. kirstios Post author

  Det blir et evig dilemma. Har ikke så mye nytte av Facebook-koblingen, men de nye spillelistemappene til Spotify skulle jeg gjerne hatt..

  Reply
 3. TerYeah

  Men nå har jo Wimp også Facebook-støtte! Eneste ulempen er selvsagt at det (foreløpig) er såpass få som bruker Wimp, at vennelista blir litt slunken. Derfor må de oppegående (les: oss) forkynne og misjonere – f.eks. ved fine sammenlignende blogginnlegg!

  Og jeg forventer selvsagt at Wimp om noen uker kommer med et svar på – og en forbedring av -spillelistemappene. :)

  Reply
 4. Torgrim Huseby

  Dette og andre innlegg om Spotify vs Wimp vil vi bruke i vår eksamensoppgave i Teknologiendring og Samfunnsutvikling. Se SvsW.wikispaces.com. Her kan du også stemme på din favoritt og delta med innlegg.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>